TORTË SHERON  Tortë e rafinuar me krem çokolatë të ftohtë, frastiturë nga portokalli dhe çokolata. Torta vjen vetëm në forma të rrumbullakëta.

TORTË SHERI Krem i bardhë dhe i ftohtë, pjesë vishnje, vezë, qumësht çokolatë glazurë dhe të tjera. Torta vjen vetëm në forma të rrumbullakëta.

Ëmbëlsirë mbretërore - Qumësht, çokolatë, gjalpë, vezë, lajthi e karamelizuar ...

“Nestle” – Çokolatë e bardhë, bajame, lajthi, hurme, gjalpë, vezë dhe të tjera.

Ëmbëlsirë me fruta  – Gjalpë, vezë, dredhëza, fruta tropikale, miell dhe të tjera…

Ëmbëlsirë me çokolatë – Bajame dhe lajthi të grimcuar, çokolatë, gjalpë, vezë dhe të tjera. 

Erë spanjole”  - Të bardha të thata, gjalpë, lajthi, bajame, vezë dhe të tjera...

Krem qumështi të nxehtë me arra, vezë, gjalpë, krem vanilje të ftohtë, pika vafleni, reçel kajsie dhe të tjera...
Çokollatë, vezë, gjalpë, pallto manaferrat, arra, qumësht, etj ...

Gjalpë, vezë, arra, çokolatë kuvertira,karamele dhe të tjera...

 

Ëmbëlsirë e kombinuar – Krem çokolate, krem nestle, krem karamele, lajthi, bajame, arra, hurme dhe të tjera.

Ëmbëlsirë “Afrikana” – Arra, çokolatë termostabile, gjalpë, vezë...

 
 

Ëmbëlsirë “Barmen”  - Përzierje e përsosur e dredhëzave, vaniljes dhe çokolatës...