Kuvertia sh.p.k. Shkup – Ndërmarrje për prodhimin personal të torteve të freskëta, e themeluar më 18.06.2001.

Qëllimi ynë kryesor është të plotësojmë nevojat e shijes së thërrmuesve tanë. Për shkak të kësaj, Kuvertira është gjithmonë mirënjohëse Ваtë gjitha mendimet, sugjerimet dhe kritikat në lidhje me punën tonë, pa të cilat ne nuk do të mund të ishim të suksesshëm në biznesin tonë sot.

Cilësia gjithmonë ka qenë motoja e biznesit tonë. Prandaj i gjithë personeli i punësuar sillet me mjaft përkushtim dhe profesionalizëm gjatë punës. 

Prodhimi ynë zhvillohet në lëvizje personale dhe si dëshmi për punën me cilësi të lartë e zbatuam standardin HACCP (HASAP) në maj të vitit 2009. 

Porosinë tuaj gjithmonë Ju mund të merrni në distilimin e dëshiruar, me automjet të duhur, ku produktet transferohen në temperatura ideale standarde prej +4 ° C deri -18 ° C. 

Kuvertira gjithmonë do të luftojë dhe do të qëndrojë kundër jo profesionalizmit në prodhimin dhe përgatitjen e produkteve ushqimore, në çdo pjesë të industrisë ushqimore për shkak se e vlerësojmë shëndetin e konsumatorëve tanë. 

Kuvertira i falënderon të gjithë konsumatorët me vlerë të cilët deri më tani kanë provuar produktet dhe shërbimet tona, si dhe thirrjet për të gjithë klientët dhe konsumatorët të cilët do të vendosin që zgjedhjen e tyre ta bëjnë tek ne.

Statistikat e ëmbla

35 к ⁺
Bëni ëmbëlsira
35 к ⁺
Klientë të kënaqur
12 +
Vite eksperience

Na ndiq @kuvertira_

Loading