Добредојдовте во безобразниот оддел на нашите торти и колачи :) Изненадете го вашиот партнер или партнерка, вашите другари или другарки за моминска или ергенска вечер, со безобразен подарок. 
Одберете код за нарачка и ние ќе ја изготвиме тортата или колачите.

18181818181818181818181818181818