Слатко
Задоволство

Кувертира ве води во светот на слатките

Роденденски
Торти

Невестински
Торти

Декорации и
Апликации

Слатка Статистика

35 к ⁺
Направени торти
35 к ⁺
Задоволни клиенти
12 +
Години искуство

Оценки од клиенти

Следете не @kuvertira_

Loading