Работно Време: 08:00ч - 21:00ч

Султана

Детален опис

  • Чоколаден млечен крем ,
  • полнети еклери со ванила крем,
  • рафаело,
  • јајца и
  • млеко.

Оценка од клиенти

Остави оценка