Sherry

More Details

  • Krem i bardhë i akullt,
  • copa qershi,
  • vezët dhe qumështi.
  • Vjen vetëm në ëmbëlsira të rrumbullakëta.

Vlerësimet e klientëve

Lini një vlerësim