Sharon

More Details

  • Cmbëlsirë e pasuruar me krem ​​çokollate të akullt,
  • ngrica në portokall dhe çokollatë.
  • Vjen vetëm në ëmbëlsira të rrumbullakëta.

Vlerësimet e klientëve

Lini një vlerësim